Pod Spišským hradom havaroval kamión, na ceste sa tvoria kolóny

05.03.2010 Levoča

Levoča 5. marca (TASR) - Na frekventovanej ceste 1/18 pod Spišským hradom, okres Levoča, došlo dnes ráno k dopravnej nehode kamióna.
Podľa informácií z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove premávku reguluje v jednom jazdnom pruhu polícia, v oboch smeroch sa tvoria kolóny.
Polícia preto žiada vodičov o trpezlivosť až do odstránenia následkov nehody. Na mieste zasahujú beharovskí hasiči, prišli aj levočskí. Odstraňovali nánosy nebezpečných kvapalín.
Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Peter Vravec informoval, že pri nehode sa zranil vodič kamióna a jeho spolujazdec.

Doplnené 13:35:

Levoča 5. marca (TASR) - Cesta 1/18 pod Spišským hradom v okrese Levoča je už sprejazdnená v oboch smeroch. Ako TASR informovali z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, kamión, ktorý tam dnes ráno havaroval a prevrátil sa na bok, už z cesty odstránili.
Pri nehode sa ľahko zranil vodič kamióna a jeho spolujazdec. Na mieste zasahovali hasiči z Levoče a Behároviec, premávku od rána regulovala v jednom jazdnom pruhu polícia.
 

Vyberte región